Η στροφή προς την κομπούτσα είναι μαζική!
Posted in The super drinks

Τους τελευταίους μήνες  ο μύκητας  kombucha έχει καθιερωθεί πλέον ως το νέο health trend της εποχής. Λίγο το παράξενο όνομά του, λίγο η ιστορία του αλλά κυρίως οι ευεργετικές του ιδιότητες τον έχουν βάλει μέσα στα σπίτια μας και κυρίως στην καρδιά μας. Ο κόσμος φαίνεται πως κάνει μια τεράστια στροφή προς τα super drinks. Η kombucha λοιπόν είναι προϊόν ζύμωσης που περιέχει μικροοργανισμούς που βοηθούν στην πέψη.

Στην ουσία πρόκειται για έναν ζυμομύκητα που αναπτύσσεται σε μαύρο ή πράσινο τσάι μαζί με ζάχαρη και με τη βοήθεια «μαγιάς». Μέσω της ζύμωσης του μύκητα απελευθερώνονται πολλές θρεπτικές ουσίες, μεταξύ των οποίων, προβιοτικά στοιχεία που είναι σε όλους μας γνωστό το πόσο καλό κάνουν στον οργανισμό μας. Παράλληλα έρευνες έχουν δείξει οτι τονώνει τον οργανισμό και ενισχύει τον μεταβολισμό μέσω των ευεργετικών βακτηρίων που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Τα ευεργετικά βακτήρια είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, έτσι ώστε ο οργανισμός μας να γίνεται πιο δυνατός στην καταπολέμηση μικροβίων.

Όσοι την αγαπούν – και είναι πολλοί – έχουν νιώσει τις ευεργετικές της ιδιότητες και γιαυτό δεν την αλλάζουν με τίποτα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα τα πρώτα αναψυκτικά σε γυάλινο μπουκάλι που περιέχουν τον συγκεκριμένο μύκητα μαζί με όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Είναι τα vigo, κυκλοφορούν σε 6 υπέροχες γεύσεις ανάλογα με τη ζυμωση που έχουν υποστεί και δεν θυμίζουν σε τίποτα την ξινή γεύση που έχει η κομπούτσα σκέτη.

Προσφέρουν αναζωογόνηση και ευεξία ενώ βοηθούν τον μεταβολισμό να λειτουργεί πιο σωστά.

Χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλυκαντικά, πλούσια σε προβιοτικά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι Gluten free και δεν περιέχουν GMO, Soya, χρωστικές και συντηρητικά.

Βασισμένα στην απλότητα και τη δύναμη των βοτάνων, τα Vigo Kombucha πλούσια σε βιταμίνες, B6, B12, βιοτίνη και νιασίνη ενισχύουν την ισορροπία του πεπτικού συστήματος.

Ένας ευεργετικός συνδυασμός απόλαυσης και αναζωογόνησης με την αγνότητα της φύσης όπως παλιά!

Share this post

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart