Φέτος την Άνοιξη  διάλεξε να πιείς κάτι διαφορετικό
Posted in The super drinks

Περιμέναμε πως και πως την φετινή Άνοιξη όχι μόνο για τους λόγους που την περιμένουμε κάθε χρόνο αλλά και για να ελευθερωθούμε!

Η covid εποχή άλλαξε τη ζωή μας, τις συνήθειες μας, εμάς τους ίδιους. Ο τρόπος σκέψης μας, η φιλοσοφία μας και η εκτίμησή μας  για την κάθε στιγμή που ζούμε σίγουρα απέκτησαν άλλη αξία για τον καθένα από εμάς.

Έτσι φέτος την Άνοιξη κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία, προσέχουμε τον εαυτό μας και προσπαθούμε να υιοθετούμε καλές συνήθειες. Με ορισμένες σωστές και ιδιαίτερες επιλογές μπορούμε  να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερα ακόμα και τώρα που εστίαση είναι κλειστή. Οι μικρές καθημερινές μας απολαύσεις μεταφέρονται στο σαλόνι του σπιτιού μας ή στη βεράντα μας όταν ο καιρός το επιτρέπει.  Αν είσαι και εσύ στην κατηγορία εκείνων που «ψάχνονται» να ανακαλύψουν ότι πιο υγιεινό και πρωτοποριακό κυκλοφορεί στην αγορά και δεν στέκονται μόνο στα αλκοολούχα ποτά,  τότε το cucumis  θα γίνει το αγαπημένο σου ποτό. Δεν είναι μόνο ότι είναι ξεχωριστό, σε ποιότητα και γεύση, αλλά είναι και ένα βραβευμένο ποτό. Καθόλου  τυχαίο άλλωστε ότι τα cucumis φιγουράρουν στους καταλόγους των top εστιατορίων με αστέρια Michelin και σε  35 κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης.
Η υψηλή ποιότητα συναντά τη διαχρονική απόλαυση και την απλότητα. Μια φορά να τα δοκιμάσεις και θα γίνουν αγαπημένη σου συνήθεια. Εάν ακολουθείς και vegan διατροφή, τότε είναι ιδανικά για σένα. Επίσης τα cucumis έχουν χαμηλό θερμιδικό δείκτη γι’ αυτό και συνδυάζονται άψογα όχι μόνο με υγιεινή διατροφή αλλά και με δίαιτες. Πίνονται όλες τις ώρες της ημέρας ενώ μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και με αλκοολούχα ποτά  απογειώνοντας τα κοκτέιλ. Διάλεξε τη γεύση που προτιμάς ανάμεσα στη λεβάντα ή το αγγούρι και απόλαυσε μια γευστική, έκρηξη δροσιάς. Στα υπερ τους είναι φυσικά και το γεγονός ότι δεν περιέχουν συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Πως θα τα αποκτήσεις; Αγοραζοντάς τα on line από το pharmadvice.gr. Μάλιστα σου έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη. Αγοράζεις 3 και σου κάνουμε δώρο άλλα 3 .

Εύκολα και με ασφάλεια θα έρθουν στην πόρτα σου και στην θαλπωρή του σπιτιού σου για να τα μοιραστείς με τους αγαπημένους σου!

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart