Γίνε και εσύ μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας για έναν κόσμο καλύτερο!
Posted in Αειφορία

Πάει καιρός που ακούμε ότι τα πλαστικά καλαμάκια θα πρέπει να βγούνε οριστικά από τη ζωή μας αφού οι περιβαλλοντικές τους συνέπειες είναι δραματικές.

Φέτος δεν είναι απλά φήμες αλλά είναι πλέον γεγονός. Από εδώ και στο εξής καταργούνται και επίσημα.

Τα καλά νέα είναι οτι αν και θα αποχωριστούμε τη μακροχρόνια αυτή συνήθεια στην πραγματικότητα δεν θα μας λείψει αφού ήδη υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν την ίδια ακριβώς απόλαυση και ακόμα μεγαλύτερη χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στο περιβάλλον. Δηλαδή οικολογικά καλαμάκια για ζεστά και κρύα ροφήματα που προέρχονται από τη γη και σε εκείνη καταλήγουν.

Το «Walking heron project» που είναι βασισμένο σε plant based products  φέρνει στην Ελληνική αγορά, σε ατομική συσκευασία των 12 τεμαχίων,  καλαμάκια από σιτάρι, 100% φυσικά.

Κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό!

Η διαδρομή της  ζωής του  βασίζεται στην απόλυτη αρμονία της φύσης.

Γεννιέται  από τα στάχυα, αποκτά σχήμα και χρώμα από το σιτάρι και καταλήγει  ξανά στη γη!

Απόλυτα βιοδιασπώμενα, δεν περιέχουν γλουτένη, είναι αδιάβροχα και ιδανικά για κρύα και ζεστά ποτά.

Η  έρευνα και η επένδυση σε καινοτόμα προϊόντα που προέρχονται από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, στοχεύουν   στο να καθιερωθούν νέες,  υγιείς συνήθειες στην καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή.

Το «Walking Heron project»   προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν  την αγνότητα της φύσης μέσα από μια σειρά  plant based products,  που λανσάρει στην Ελληνική αγορά

Με βασικό του σύνθημα να απολαμβάνουμε  τη ζωή χωρίς να αφήνουμε  το περιβαλλοντικό μας «αποτύπωμά», προγραμματίζει μια σειρά από ενέργειες που στόχο έχουν να ενισχύσουν την οικολογική μας συνείδηση. Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέρος της προσπάθειας ξεκίνα με μια μικρή κίνηση μεγάλης αξίας. «Ρίξε στην τσάντα σου» ένα κουτάκι wheat straws με την υπογραφή του «The walking heron project» και βάλε και εσύ έναν κρίκο στην αλυσίδα που θα απλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με  μοναδικό στόχο, την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών στην προστασία του περιβάλλοντος.

*Μέρος των εσόδων από κάθε πακετάκι των 12 τεμαχίων προορίζεται για ενέργειες με στόχο  την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε οικολογικά ζητήματα.

 

 

 

Share this post

There are no comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart